Hide metadata

dc.contributor.authorSkaar, Rebekka Alette
dc.date.accessioned2015-02-20T23:01:15Z
dc.date.available2015-02-20T23:01:15Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationSkaar, Rebekka Alette. Makultur i norsk middelalder. «Drep meg konge, men ikke med graut!». Master thesis, University of Oslo, 2014
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10852/42476
dc.description.abstractDen oppgaven tar for seg norsk matkultur i perioden 1100 –1350. Hvilke råvarer man hadde og hva slags tilberedningsmetoder som ble brukt ulike steder i landet blir drøftet. Oppgaven diskuterer det kulturelle aspekt ved norsk mat i middelalderen og kristendommens betydning for matkulturennor
dc.language.isonor
dc.subjectMatkultur
dc.subjectmiddelalder
dc.subjectbrød
dc.subjectgrøt
dc.subjectøl
dc.subjectfisk
dc.subjectkjøtt
dc.subjectfaste
dc.subjectfest
dc.subjectantrologi
dc.titleMakultur i norsk middelalder. «Drep meg konge, men ikke med graut!»nor
dc.titleThe Culture of Food in Medieval Norwayeng
dc.typeMaster thesis
dc.date.updated2015-02-20T23:01:15Z
dc.creator.authorSkaar, Rebekka Alette
dc.identifier.urnURN:NBN:no-46852
dc.type.documentMasteroppgave
dc.identifier.fulltextFulltext https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/42476/1/Skaar_Master.pdf


Files in this item

Appears in the following Collection

Hide metadata