Hide metadata

dc.date.accessioned2013-03-12T10:36:35Z
dc.date.available2013-03-12T10:36:35Z
dc.date.issued2005en_US
dc.date.submitted2005-11-24en_US
dc.identifier.citationRukke, Ida Valen. Føre-var-prinsippet og tilsetningsstoffer i mat i EU- og EØS-retten. . Spesialoppgave, University of Oslo, 2005en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10852/20526
dc.description.abstractTemaet er føre-var-prinsippets innhold og funksjon på folkehelseområdet i EU- og EØS- retten ved innføring av begrensninger på den frie flyt av næringsmidler over landegrensene.nor
dc.language.isonoben_US
dc.titleFøre-var-prinsippet og tilsetningsstoffer i mat i EU- og EØS-retten. : Vitenskapelig usikkerhet som rettsgrunnlag.en_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.date.updated2006-05-01en_US
dc.creator.authorRukke, Ida Valenen_US
dc.subject.nsiVDP::340en_US
dc.identifier.bibliographiccitationinfo:ofi/fmt:kev:mtx:ctx&ctx_ver=Z39.88-2004&rft_val_fmt=info:ofi/fmt:kev:mtx:dissertation&rft.au=Rukke, Ida Valen&rft.title=Føre-var-prinsippet og tilsetningsstoffer i mat i EU- og EØS-retten. &rft.inst=University of Oslo&rft.date=2005&rft.degree=Spesialoppgaveen_US
dc.identifier.urnURN:NBN:no-36127
dc.type.documentSpesialoppgaveen_US
dc.identifier.duo33383en_US
dc.contributor.supervisorOla Mestaden_US
dc.identifier.fulltextFulltext https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/20526/1/EUxogxExSx-xoppgavex2005.pdf


Files in this item

Appears in the following Collection

Hide metadata